Minyak Mayat Warisan

Fungsi Minyak Dagu Siam Asli
September 6, 2020
Minyak Dagu Warisan Siam
November 18, 2020

Minyak Mayat Warisan

Minyak Mayat Warisan ni sebenarnya nama yang tengah top n trending tau dekat media sosial dan laman sesawang yang berbentuk paranormal. Tapi viral macam mana pun takde la heboh sangat ye dok, sebabnya perkara ni masih lagi berunsur rahsia. Haaa.. dramatis tak statement tu. Ke berpinor urat saraf nak pahamnya? Hahaha…

Ok lah mesti korang dah tak sabar-sabar nak tahu lebih lanjut mengenai apa sebenarnya minyak mayat warisan ni kan kan?? Meh sini kita nak kabor tapi kenalah baca sampai habis ye…  

 

 

Penelusuran Minyak Mayat Warisan

Nama “minyak mayat” bukanlah sesuatu yang asing malah ianya menjadi buruan peminat paranormal dari dulu sampailah ke sekarang ni. Tapi bukan semua orang layak tau untuk memilikinya. Malah, lebih ramai sebenarnya yang tak sanggup daripada sanggup. Hanya mereka yang betul tekad serta mempunyai hajat yang betul-betul ingin dicapainya saja sanggup untuk menjaga minyak ini.

Untuk pengetahuan anda, minyak mayat ni dahulunya lebih dikenali sebagai “minyak dagu” dan sememangnya sudahpun wujud sejak ratusan tahun lalu lagi. Iye memang dah ada lama dah minyak ni, dan sekarang yang jaga minyak mistik tersebut digelar sebagai “pewaris minyak dagu”. Menarik kan, walaupun dah usia ratusan tahun tapi demand untuk minyak mistik ampuh ni sangatlah menggalakkan.

Cumanya, kuantiti minyak tersebut amatlah sedikit untuk menampung permintaan dari masayarakat kita harini. Sebab tu lah, minyak mayat warisan atau minyak dagu ni dikategorikan sebagai minyak mistik yang sangat eksklusif. Nama pun eksklusif mana maunya harga ratus-ratus kan….kan.. Kalau nak tau berapakah harga sebenar minyak dagu asli yang berkhadam, kenalah tanya pada “pewaris minyak dagu” tu sendiri ye.  

 

 

Pemilikan Minyak Mayat Warisan

Minyak Mayat Warisan yang betul asli pasti mempunyai khadam di dalamnya. Khadam ni lah yang akan anda arahkan bagi memenuhi hasrat dan cita-cita yang diingini. Dan untuk pengetahuan anda, cara nak memiliki minyak ni hanya ada 1 sahaja. Tiada cara lainnya.

Jika betul berhajat nak dapatkan minyak dagu warisan ni, anda perlulah berhadapan dengan si pewaris itu sendiri. Bersemuka secara face to face! Kemudian barulah penyerahan dapat dilakukan dengan jayanya.

Minyak ni minyak yang hidup! Ada entiti terkandung di dalamnya. Maka haruslah ada upacara sebelum diserahkan kepada tuan yang baru dan mereka yang berhajat ke atasnya. Ini bukan minyak urut, boleh sesuka hati nak pos!

Perlu diingat, minyak mayat warisan yang betul asli hanya ada pada “pewaris minyak dagu” sahaja. Dan mereka ini tidak akan menyerahkan minyak tersebut secara jarak jauh!!

 

 

  minyak mayat warisan

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila call saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Minyak Mayat Warisan, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini

Comments are closed.

Buy now