Bomoh Di Malaysia

Bahaya Minyak Dagu
September 17, 2018
Sihir Minyak Dagu
Disember 1, 2018

Saya adalah seorang bomoh di Malaysia dan merupakan pewaris tunggal Minyak Dagu Siam Thailand. Apa yang akan saya ceritakan hari ini? Teruskan pembacaan anda dalam artikel kali ini…

 

Definisi Bomoh Di Malaysia

Bomoh di Malaysia merujuk kepada ahli perubatan tradisional dalam masyarakat dahulu kala sehingga ke hari ini. Biasanya bomoh dikaitkan dengan penggunaan jin, syaitan dan iblis dalam menjalankan sesuatu rawatan ke atas pesakit mereka supaya pengubatannya benar-benar ampuh.

Maka, mencari bomoh di Malaysia bukan lagi sesuatu perkara yang asing dan janggal. Kebiasaannya mencari bomoh disebut sebagai “berubat kampung” agar terdengar lebih manis pertuturan bukan?

Seiring dengan dunia serba maju kini, bomoh di Malaysia juga tetap seiring dengan era sains dan teknologi hari ini. Namun perlu diingatkan, bukan semua bomoh boleh dipercayai ya. Perlu berhati-hati dalam memilih bomoh di Malaysia.

“Bagaimana nak cari bomoh yang real di Malaysia?” Jawapannya ada di bawah ini!!!

 

Cara Memilih Bomoh Di Malaysia… Hati-Hati, Jangan Mudah Ditipu!

Bukan kita tak pernah dengar bahawa ramai kat luar sana yang dah pernah ditipu oleh bomoh yang ada di Malaysia. Tapi, kita je yang buat tak tahu.. Yelah, dah bukan time kita  memerlukan khidmat bomoh, namun bila dah sampai masa nak cari bomoh mulalah berteromba nak mencari bomoh yang betul-betul dipercayai. Jangan terasa, kerana ini memang fakta sebenarnya. Tiada siapa yang perlu dipersalahkan dalam hal ini.

Namun, perlu diingat.. Oleh kerana kesempitan permasalahan anda sekarang ini, terlampau mudah untuk orang mengambil kesempatan ke atas diri anda! Termasuklah BOMOH PALSU di internet kini sehinggakan ada yang mengaku boleh menjalankan rawatan dari jarak jauh??! Sungguh tidak masuk akal!!!

Oleh itu, saya minta hadam sebetul-betulnya cara nak pilih bomoh di Malaysia yang betul real dan proven result!

 

Cara nak pilih bomoh di Malaysia

  • Mesti ada pusat rawatan! Jangan percaya dengan bomoh di tepi-tepi jalan!!!
  • Perlu ada testimoni (feedback) dari customer yang pernah menggunakan khidmat beliau! Bukan sekadar testimoni yang digembar-gemburkan di internet!
  • Mempunyai ilmu pengetahuan yang luas dalam bidang yang dikuasai! Bukan setakat main hembus-hembus je!!
  • Berubat perlu face to face, merapu kalau guna jarak jauh!! Bomoh ni ibarat doktor, kenal dulu pesakit baru boleh suggest ubat. Pernah dengar orang sakit telefon doktor kemudian ubatnya diposkan. TIDAK! Sama juga dengan bomoh, perlu meneliti masalah pesakit, baru boleh suggest rawatannya.

 

bomoh di malaysia

 

Siapa Saya??

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini.

Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru.

Pada anda yang betul tekad nak beli Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut.

Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba.

Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

 

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak beli Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:

Hubungi : 010-664 4441

 

Sekian entri saya berkenaan Bomoh Di Malaysia, teruskan bersama update terkini saya di Minyakdagu.com .

 

Lihat Pos Lain Di Sini:

Comments are closed.

Buy now