Sihir Minyak Dagu

Bomoh Di Malaysia
September 27, 2018
Minyak Dagu Di Malaysia
Disember 1, 2018

Sihir Minyak Dagu bukanlah perkara yang dihebohkan dan amat jarang diketahui umum. Namun hari ini, saya sendiri akan menerangkan kepada anda apa itu minyak dagu dan apakah sihir minyak dagu yang sebenar-benarnya.

 

Apakah Minyak Dagu, Masih Wujud Atau Sekadar Sejarah Lampau?

Seringkali anda mendengar cerita dan kisah berkaitan minyak dagu, namun adakah benar minyak dagu yang diceritakan itu betul-betul asli? Betul ke minyak dagu ini mampu menjadi minyak pengasih? Jawapannya pasti saya rungkaikan satu persatu di sini…

Minyak dagu adalah minyak jin, syaitan, iblis. Pada asalnya, minyak dagu telah diolah oleh sekumpulan Sami Buddha di daerah Patthalung, Thailand sekitar abad ke-17. Minyak dagu ini telah dihasilkan daripada dagu mayat wanita yang dirogol oleh 10 orang orang lelaki yang kemudiannya dibunuh dengan kejam.

Minyak dagu merupakan olahan terhebat dan terampuh yang pernah dihasilkan oleh mana-mana ahli paranormal sehingga ke hari ini! Proses menghasilkan minyak ini saja sudah memakan masa puluhan tahun! Bukan seminggu atau dua minggu yang digembar-gemburkan dalam blog minyak dagu PALSU.

Untuk pengetahuan anda, kumpulan sami tersebut merupakan kumpulan terakhir yang mampu menghasilkan minyak jin ini. Dan, minyak dagu tersebut masih hidup sehingga ke hari ini! Bohong jika ada yang mengaku mereka masih menghasilkan minyak tersebut. Kerana sememangnya penghasilan setitis minyak ini saja memerlukan pemujaan dan pengolahan yang amat dahsyat oleh ahlinya sahaja.

AMARAN! Minyak dagu tidak pernah menggunakan jin putih atau jin Islam. Hanya jin yang benar-benar kuat menjadi khadam minyak ini.

 

Kesan Sihir Minyak Dagu Dari Dulu Hingga Kini

Sihir minyak dagu bukanlah satu bentuk lawak jenaka untuk digembar-gemburkan. Namun, dari hari ke hari, saya perhatikan semakin ramai yang mengakui mereka juga pernah mengalami situasi di mana mereka sendiri pernah merasai sihir minyak dagu ini.

Persoalannya, adakah mereka benar-benar tahu apa kesan sebenar sihir minyak dagu atau sengaja mereka-reka cerita atas dasar mengejar populariti murahan? Contohnya?

Sebagai buktinya, ada yang mengatakan bahawa mereka tidak boleh memakai baju yang sama kerana merasa panas, bahkan ada juga yang menyatakan mereka terlampau menyukai seseorang itu hanya kerana minyak dagu?

Perkara sebegini selalunya diceritakan oleh para ‘ibu-ibu’ apabila anak mereka lari mengikut kekasih hati lalu dituduh ini adalah sihir minyak dagu! Sungguh tak logik, maka saya akan jelaskan sejelas-jelasnya kepada anda apa itu sihir minyak dagu sebenarnya.

Pada hakikatnya, orang yang terkena sihir minyak dagu tidak pernah sedar pun bahawa mereka sebenarnya dalam kawalan minyak dagu. Dan lebih mudah untuk digambarkan, mereka ini seperti mayat hidup. Mereka tidak tahu apa yang mereka lakukan bahkan nasi pun dah tak kenal. Kenapa? Ini kerana jin minyak dagu sudahpun menguasai minda mereka!

Ini adalah sebenar-benarnya kesan minyak dagu. Lagi satu fakta, orang yang terkena minyak dagu amat sukar diubati. Bukan dua tiga minggu boleh berubat terus baik. Ini sihir, walau diubat 10-20 tahun sekalipun kesannya tetap masih ada dan hidup di dalam badan seseorang itu. Ini kerana jin minyak dagu itu telahpun membiak dan beranak-pinak di dalam tubuh orang yang dituju tersebut!

 

sihir minyak dagu

 

Siapa Saya Dan Apa Kaitannya Berbicara Mengenai Minyak Dagu?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini.

Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru.

Pada anda yang betul tekad nak beli Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut.

Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba.

Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

 

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak beli Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:

Hubungi : 010-664 4441

 

Sekian entri saya berkenaan Sihir Minyak Dagu, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

Lihat Pos Lain Di Sini:

 

Comments are closed.

Buy now