Minyak Dagu Kejam

Minyak Dagu Ori Siam
November 5, 2019
Kebaikan Minyak Dagu
Disember 8, 2019

Minyak Dagu Kejam

Minyak Dagu Kejam ? Dilihat sebagai suatu perkataan yang ringkas namun mampu memberikan pelbagai impak kepada si penerimanya. Si penerima di sini membawa makna mereka yang menyimpan minyak dagu atau memperolehnya secara sah daripada si pewaris. Namun di sebalik perkataan tersebut, apakah rasionalnya tohmahan “kejam” buat mereka ini. Adakah benar dikatakan penggunaan minyak dagu ini bersifat kejahatan dan tanpa belas kasihan?

Buat anda di luar sana yang berminat untuk menerokai dunia mistik ini, saya minta anda fahami sebetul-betulnya artikel pada kali ini. Saya harap anda gunakan peluang ini sehabis baik dalam usaha mengenali minyak ampuh ini.  

 

Wujudnya Minyak Dagu Kejam

Umumnya, minyak mistik ini telahpun wujud sejak ratusan tahun lalu lagi. Ianya merupakan warisan yang cukup agung dan diperturunkan dari satu generasi ke generasi seterusnya. Meskipun warisan ini terlihat cukup lama, namun siapa sangka ianya masih teguh dan utuh sehingga ke hari ini. Di sini akan saya rungkaikan titik permulaan dan bagaimana terhasilnya minyak ampuh ini khas buat anda.

Untuk pengetahuan anda, minyak dagu ini merupakan olahan ampuh dari sekumpulan Sami Buddha di daerah Patthalung, Thailand. Dan ramuan utamanya adalah dagu mayat wanita! Bukan sembarangan dagu mayat boleh digunakan malah ianya terpilih daripada kategori yang cukup dahsyat. Faktanya, pada proses pertama pengolahan minyak ini, dagu mayat yang dipilih adalah daripada wanita yang telah dirogol oleh 10 orang lelaki yang kemudiannya dia dibunuh dengan kejam.

Minyak ini kemudiannya ditapakan dan dipuja dengan begitu hebat sekali selama puluhan tahun lamanya. Pengolahannya memerlukan kesabaran dan ilmu yang cukup tinggi bagi menghadapi rintangan sepanjang proses tersebut. Bukan sahaja ianya memakan masa yang lama, malah buat si pengolah mereka akan didatangi dengan ujian yang tidak disangka-sangka. Begitulah peritnya usaha penghasilan minyak ini.  

 

Penggunaan Minyak Dagu Kejam

Minyak dagu yang betul asli tidak perlu dicalit!! Si pemilik hanya perlu menjalankan ritual tertentu dan membayangkan sahaja hajat mereka. Baru-baru ini, netizen Malaysia telah digemparkan dengan kes “Wanita Dicalit Minyak Dagu”. Sebagai seorang yang sudah mengetahui fakta asas berkaitan minyak ini, pastinya anda juga akan fikir 2,3 kali. Betul ke yang dia kena tu adalah minyak dagu ataupun sekadar suatu sketsa bagi menakut-nakutkan wanita tersebut.

Saya ulang lagi sekali, Minyak Dagu tidak perlu dicalit!!! Kalau minyak yang kena calit tu kemungkinan besar adalah minyak senyonyong ataupun barangkali minyak urut kot..hahaha.. Nampak kan faktanya, sebab itu saya nasihatkan kepada anda, carilah pewaris minyak dagu sebenar, hanya mereka sahaja yang memiliki minyak dagu asli di zaman ini.  

 

Terkena Minyak Dagu Kejam

Ramai yang menganggap bahawa orang yang menggunakan minyak dagu adalah manusia yang jahat dan kejam. Namun, tahukah anda apa sebenarnya manfaat minyak dagu ini. Bagi sesiapa yang masih berminat ingin tahu, anda boleh baca di perenggan bawah ini.

Kebiasaannya, mereka yang menggunakan minyak dagu ni adalah untuk tujuan perniagaan. Hati manusia siapa yang tahu. Pantang tengok orang lain berjaya, mulalah mereka nak memporak perandakan kehidupan orang tersebut. Di sini fungsi minyak dagu adalah untuk membentengi diri anda daripada terkena sihir pihak musuh serta mampu untuk memajukan lagi perniagaan anda. Membuatkan pelanggan tertarik mendapatkan khidmat atau barangan anda berkali-kali. Ini adalah perkara yang baik kan?

Namun terdapat juga fungsi lain bagi minyak dagu ini, fungsi yang dikatakan kejam serta tanpa belas kasihan. Tujuannya adalah untuk membalas dendam! Minyak ini akan ditujukan kepada orang yang dikehendaki supaya dirinya menjadi rosak dan kacau bilau. Kebiasaannya, orang yang terkena minyak ini selayaknya dilabel sebagai “kejam”. Contohnya, mereka ini merosakkan maruah diri seseorang lepastu tinggal, dah kaut harta benda, barang kemas anda lepastu anda pula dicerai. Tak patut kan? Maka sebab itu mereka ini terkena minyak dagu kejam!

 

 

      minyak dagu kejam

 

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Minyak Dagu Kejam, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini: Khasiat Minyak Mistik

Comments are closed.

Buy now