Kebaikan Minyak Dagu

Minyak Dagu Kejam
Disember 5, 2019
Minyak Dagu Warisan Thai
Januari 12, 2020

Kebaikan Minyak Dagu

Kebaikan Minyak Dagu sering dilupakan malah ditohmah dengan pelbagai caci maki mulut puaka. Ada pula yang sanggup mendakwa diri mereka sendiri terkena minyak mistik ini dan padahnya tergila-gilakan seseorang jejaka/wanita itu. Tahukah anda bahawa penggunaan minyak dagu ini adalah suatu bentuk sihir yang cukup ampuh malah penggunanya terdiri daripada mereka yang cukup tekad dan berpendirian utuh?

Bagi mendedahkan lagi kebaikan minyak dagu ini kepada mata orang luar, saya wujudkan artikel ini khas bagi mendalami maknanya. Buat anda yang semakin berjinak-jinak dengan dunia mistik, saya persilakan anda sendiri untuk menilai artikel saya ini.  

 

Wujudnya Kebaikan Minyak Dagu

Umumnya minyak dagu adalah minyak mistik yang cukup ampuh pernah dihasilkan dalam sejarah dunia paranormal. Ianya pertama kali terhasil di wilayah kecil negara Thailand sebelum tersebar luas ke serata pelusuk nusantara kita ini. Kerana itu kita dapat lihat kepercayaan minyak dagu cukup kuat di alam melayu khususnya di Malaysia, Brunei mahupun negara serumpun iaitu Singapura. Pengaruhnya masih utuh meskipun di zaman moden ini.

Tuntasnya, minyak ini adalah benda hidup. Ianya tidak mati malah layaknya dijadikan “khadam” atau orang suruhan anda dalam aspek tertentu. Kebiasaannya, pemilik atau peminat minyak dagu ini terdiri daripada golongan ahli perniagaan dan tujuannya adalah untuk protect diri mereka daripada terkena sihir pihak musuh.

Sudah lumrah berniaga, pasti akan ada cabarannya. Boleh jadi dalam bentuk fizikal atau siapa sangka ianya datang kepada anda secara halus. Perlahan-lahan sihir ini akan memakan diri anda, merosakkan diri anda, dan paling menyedihkan adalah membinasakan bisnes anda. Sanggupkah anda melihat kejatuhan diri anda sendiri sehingga ke lubuk paling keji. Empayar yang anda bina selama ini akhirnya musnah serta dicaci maki! Sanggup ke??

Kerana itu wujudnya minyak dagu ini!! Ianya mampu untuk membentengi diri anda daripada sebarang bentuk sihir pihak musuh. Inilah yang diperlukan seorang peniaga dalam usaha untuk mengekalkan periuk nasi anda dari terus dikotak-katikkan oleh rakan searena. Menjaga kredibiliti anda serta membuatkan pelanggan senang dengan diri anda. Dalam dunia bisnes ni, yang paling penting customer suka. Ada orang jual barang lagi murah daripada anda, tapi customer still cara anda juga sebab auranya yang menyenangkan!

Ini terbukti kebaikan minyak dagu tersebut adalah suatu manfaat luar biasa malah memperudahkan urusan si penggunanya.  

 

Di Sebalik Kebaikan Minyak Dagu

Walau dikenal sebagai minyak mistik yang kejam, namun tidak bermakna kisahnya perlu dipinggirkan. Ada yang mengambil minyak dagu ini secara jujurnya adalah untuk membalas dendam. Kerana apa? Kerana mereka pernah ditindas, pernah diambil kesempatan dan ada juga yang ditinggalkan suami sewaktu sarat mengandung. Bukankah perkara-perkara yang saya sebutkan ini lebih kejam.

Maka selayaknya pelaku-pelaku tersebut juga dihukum tak boleh cara kekerasan maka tercetusnya cara mistik ini. Bohong kalau ada yang mengatakan diri mereka terkena minyak dagu tanpa sebab! Kebanyakan mereka yang terkena sihir minyak dagu ni adalah orang yang jahat, kejam dan sentiasa menindas orang lain. Dan sememangnya layak untuk menjadikan diri mereka porak peranda seperti perbuatan mereka terdahulu!!

Anda pun manusia, anda pun ada hati. Kalau dia tindas anda, takkan atau sanggup ke anda biarkan mereka hidup senang lenang, namun anda pula menanggung kesedihan tersebut sendirian? Mereka selayaknya mendapat balasan setimpal. Dan untuk pengetahuan anda, sihir minyak dagu ini amat sukar untuk diubati. Ada yang terkena menjadi gila, malah sasau dan meroyan! Inilah sebenarnya kesan dan manfaat yang kita mahukan.

 

    kebaikan minyak dagu    

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Kebaikan Minyak Dagu, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini: Khasiat Minyak Mistik

Comments are closed.

Buy now