Minyak Dagu Warisan Thai

Kebaikan Minyak Dagu
Disember 8, 2019
Minyak Warisan Mayat
Januari 12, 2020

Minyak Dagu Warisan Thai

Minyak Dagu Warisan Thai menyimpan 1001 rahsia dan manfaat di sebaliknya. Hanya mereka yang benar tekad dan sudah faham tujuan sahaja yang mampu menjaga minyak ini sepenuh hati. Ia bukanlah bersifat terbuka dan bukan semua orang layak memilikinya. Dalam topik kali ini, saya akan membicarakan khas berkenaan Minyak Dagu Warisan Thai dan makna di sebalik pemilikannya.  

 

Wujudnya Minyak Dagu Warisan Thai

Minyak Dagu merupakan satu-satunya minyak mistik yang hanya boleh dihasilkan di negara Thailand. Bahkan kewujudan pertamanya juga telah terhasil di salah sebuah wilayah kecil negara Gajah Putih itu. Pada asalnya, minyak ini merupakan olahan sekumpulan Sami Buddha dan ramuan utamanya ada saya rungkaikan di perenggan seterusnya di bawah ini.

Sesuai namanya, minyak mistik ini telah menggunakan dagu mayat wanita sebagai ramuan utamanya. Namun begitu, dagu mayat tersebut bukanlah dari sembarangan wanita. Ianya diambil daripada wanita yang telah dirogol oleh 10 orang lelaki yang kemudiannya dia dibunuh dengan kejam. Maka setelah dibunuh barulah dagu mayat tersebut diambil dan kemudiannya diolah oleh para Sami Buddha.

Nampak seperti proses yang mudah namun bukanlah ianya terhenti di situ sahaja. Setelah dagu mayat itu diperoleh, ia kemudiannya dipuja dan ditapakan dengan begitu hebat oleh si pengolah. Proses ini kebiasaannya memakan masa selama puluhan tahun siap dengan proses kemasukan entiti ke dalamnya. Bukan semua ahli mistik berupaya untuk menghasilkan minyak seampuh ini malah kebanyakan yang cuba mengolahnya juga telah gagal di suku perjalanan!

Inilah sebenar-benarnya kewujudan dan penghasilan Minyak Dagu Warisan Thai. Perlu ada cabaran dan kesukaran yang perlu ditempuhi oleh si pengolah dalam usaha menghasilkan minyak yang cukup ampuh dan agung ini. Zaman sekarang, dah takde yang boleh menghasilkannya malah yang wujud pun adalah hasil peninggalan generasi lampau yang dijaga rapi oleh para pewaris.  

 

Pemilikan Minyak Dagu Warisan Thai

Hanya ada 1 cara sahaja jika anda betul bertekad untuk memiliki minyak dagu ini iaitu secara berhadapan. Minyak dagu warisan thai ini tidak boleh dipos-pos. Perlu ada upacara penyerahan antara pewaris dan anda si bakal pemilik yang baru. Dan ianya perlu dijalankan secara face to face.

Diingatkan, buat anda yang betul berhajat, jangan pernah tertipu dengan taktik bomoh palsu yang menjualnya secara pos! Minyak ini eksklusif dan perlu ada ritual sebelum diserahkan kepada pemilik yang baru.  

 

 

  minyak dagu warisan thai

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Kebaikan Minyak Dagu, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini: Khasiat Minyak Mistik

Comments are closed.

Buy now