Minyak Warisan Mayat

Minyak Dagu Warisan Thai
Januari 12, 2020
Pewaris
Februari 20, 2020

Minyak Warisan Mayat

Minyak Warisan Mayat atau nama ringkasnya “Minyak Dagu” merupakan minyak yang berasal dari negara Thailand. Ianya tercetus hasil olahan sekumpulan Sami Buddha dan penggunaannya masih dianggap relevan sehingga ke hari ini. Meskipun usia minyak warisan mayat telahpun mencecah ratusan tahun, namun ia tidak pernah sekali-kali dianggap lapuk atau dilupuskan dari kewujudan sejarah. Malah lebih mengejutkan, generasi muda hari inilah yang menjadi peminat dan pemilik tegar yang sanggup menjaga khadam minyak ini.

Menerangkan lebih lanjut keistimewaan minyak warisan mayat ini, saya persilakan anda untuk menelusuri artikel khas hari ini.  

 

Olahan Asli Minyak Warisan Mayat

Minyak yang cukup agung ini telahpun terhasil di salah sebuah wilayah kecil negara Thailand. Ianya merupakan hasil olahan terampuh dan paling dahsyat pernah tercipta di dalam dunia mistik. Minyak ini pada asalnya dirintiskan oleh sekumpulan Sami Buddha pada kurun ke-19 dan olahannya masih hidup sehingga ke hari ini. Olahan tersebut dijaga oleh “pewaris minyak dagu” dan hanya merekalah satu-satunya golongan yang mempunyai minyak mistik tersebut.

Untuk pengetahuan anda, minyak ini juga digelar sebagai minyak mayat kerana ramuan yang digunakan. Dalam pemprosesan minyak ini, dagu mayat wanita telahpun digunakan sebagai ramuan utamanya. Dagu mayat tersebut adalah daripada wanita yang telahpun dirogol oleh 10 orang lelaki yang kemudiannya dia dibunuh dengan kejam. Inilah ramuan utamanya yang cukup dahsyat dan mustahil jika ada yang boleh mengolahnya di hari ini.

Setelah dagu mayat tersebut diperolehi, olahannya kemudian ditapakan dan dipuja dengan begitu hebat selama bertahun-tahun, malah ada yang menjangkau tempoh puluhan tahun. Selain itu, entiti juga perlulah dimasukkan ke dalam minyak mayat warisan bagi mencapai tujuan minyak tersebut dihasilkan. Entiti ini dikenali sebagai khadam dan menjadi nadi utama kepada minyak mistik tersebut.

Begitulah dahsyatnya proses pengolahan minyak mayat warisan ini. Kerana itu tidak hairan jika ia mendapat julukan minyak mistik terampuh serta diklasifikasikan sebagai barangan mistik eksklusif dalam dunia paranormal.  

 

Pemilikan Minyak Warisan Mayat

Tuntasnya, minyak ini adalah benda hidup. Jika anda berhajat ingin mendapatkan atau memperolehi minyak ini, anda sendiri perlulah bersemuka dengan si “pewaris minyak dagu”. Perlu ada upacara atau ritual penyerahan sebelum diserahkan kepada tuannya yang baru. Cara ini hanya boleh dilakukan secara bersemuka. Sama sekali tidak boleh dilakukan secara jarak jauh apatahlagi nak main pos-pos!!!

 

 

minyak warisan mayat

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila hubungi saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Minyak Warisan Mayat, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini: Khasiat Minyak Mistik

Comments are closed.

Buy now