Minyak Dagu Suami

Minyak Mayat Warisan Siam
Disember 19, 2020
Minyak Dagu Ori Thai
Januari 26, 2021

Minyak Dagu Suami

“Minyak Dagu suami ke isteri yang boleh pakai?? Kalau nak guna untuk kekasih boleh tak? Salah ke kalau saya gunakan minyak dagu ni untuk kepuasan diri?”

Persoalan dan rintihan sering diajukan, sering ditanyakan, dan apabila dijawab nanti lain pula pikirannya. Lumrah manusia dah dapat satu jawapan pasti timbul ketidakpuasan dalam aspek lain pula.

Dan pada akhirnya, tanyakan kembali pada diri anda apakah anda benar bersedia nak gunakan minyak dagu ni sebagai medium menggapai cita-cita. Atau adakah anda sengaja menjadikan perosalan-persoalan tersebut sebagai penghalang kepada hasrat dan impian anda semata-mata.

Mengetahui lebih lanjut mengenai Minyak Dagu Suami, penerangannya ada saya coretkan dalam artikel pada kali ini.    

 

 

Kewujudan Minyak Dagu Suami

Minyak Dagu telahpun wujud sejak ratusan tahun lalu, namun ia kembali rancak penggunaannya sejak akhir-akhir ini. Umumnya, minyak ini berasal dari negara Thailand tetapi telah diserap masuk ke Malaysia melalui para pewarisnya.

Minyak mistik ini merupakan minyak yang cukup agung, dan tuntasnya tiada olahan baru yang tercipta sejak awal 1900 lagi. Semua yang wujud pada hari ini juga merupakan peninggalan sejak ratusan tahun lalu. Tapi jangan risau, kerana minyak ini masih tetap relevan dan kekal “HIDUP”!

Untuk pengetahuan anda juga, minyak ini adalah minyak yang berkhadam! Ianya hidup dan tidak mati waima dibawa ke seberang laut sekalipun. Yang pasti, khadam inilah yang akan anda arahkan untuk mencapai sesuatu tujuan. Contohnya, nak membodohkan suami yang curang. Atau nak menundukkan kekasih yang kaki perempuan.    

 

 

Penggunaan Minyak Dagu Suami

Perempuan ni kalau dah sayang memang sampai ke bila-bila pun dia akan jaga. Itulah sifat perempuan, terkenal setia dan pada masa yang sama sanggup mengorbankan jiwa dan raga mereka demi seseorang yang mereka cintai. Bukanlah nak kata semua lelaki tak setia, ada juga yang setia sebenarnya namun sangatlah jarang.

Tapi, bagaimana pula jika hati wanita itu disakiti? Wanita ni sensitif, perasaan mudah terusik, emosi juga boleh jadi tak stabil gara-gara perihal cinta ni lah. Dan untuk mengekalkan perhubungan itu, mereka sanggup melakukan apa saja meskipun melibatkan sihir!

Perkara inilah sebenarnya titik tolak yang menjadi pembakar semangat buat mereka. Sampai bila mereka nak terseksa. Melihat suami mereka bermesraan dengan wanita di luar sana. Lebih teruk ada suami yang sanggup meletakkan isteri baru sebumbung dengan isteri pertama.

Tak sakit hati ke? Suami ada di rumah tapi tinggal di bilik bini muda. Tengok tv pun duduk di sebelah bini muda. Kalau dulu anda yang suap makan, tapi lepas dapat bini muda, kita dikata jijik, semua nak bini muda suapkan. Kopi pun kita tak boleh sentuh kalau untuk dia.

Habis, kita ni tunggul ke? Biar je orang pijak kepala kita. Biar je bini muda tu bermaharajalela. Kalau bergaduh pun suami asyik sebelahkan bini muda je!! Sampai bila nak tahan. Bangkit lah wanita, anda pun ada harga diri. Jangan asyik disakiti, lama-lama orang akan ambil kesempatan atas diri anda!    

 

 

Kesimpulan Minyak Dagu Suami

Pernah satu ketika ni, ada seorang wanita datang ke tempat saya. Tujuannya memang nak dapatkan balik suaminya. Kerana apa? Kerana si suami bawa bini muda tidur sekatil. Jadinya katil tu bertiga. Ok tu pun dah satu hal. Nak tahu apa lebih menyakitkan? Ok kita story kat bawah ni ehh..

Setiap hari bini tua mesti tidur sebelah kiri, suami tidur sebelah kanan. Kira normal la kan tidur sebelah kiri n kanan. Ehhh, jap jap… bini lagi sekor letak mana? Haaa.. betul nak tau ni, meh saya bagitau. Jeng..jeng jeng.. bini lagi sekor tidur di tengah-tengah. Sakitnya tuh di sini woii!!

Ada yang kata bini tua bodoh, kenapa tak mintak cerai je? Eh ingat senang ke nak main cerai-cerai. Anak dah ada 3 orang, ada yang umur 13, dan paling tua umur 20 tahun. Sanggup ke nak biar budak2 tu tak berbapak.

Akak ni baik orangnya, sampaikan dia berlakon manis muka depan suami kerana dia dah tahu bila-bila pun laki tu boleh tendang dya keluar dari rumah. Jadi, macam mana cara nak dapatkan semula suaminya? Di sinilah tercetusnya idea nak gunakan minyak dagu.

Biar suami dya benci ke bini muda, nak bagi suami bercerai dengan bini muda, biar suami dya jadi bodoh tak payah tengok perempuan lain. Dan dya sanggup bela suami dya meskipun sang suami seperti mayat hidup. Dahsyat betul cinta seoarng wanita ni!

 

 

        minyak dagu suami

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila call saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Minyak Dagu Suami, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini

Comments are closed.

Buy now