Minyak Mayat Warisan Siam

Minyak Dagu Warisan Siam
November 18, 2020
Minyak Dagu Suami
Januari 19, 2021

Minyak Mayat Warisan Siam

“Minyak Mayat Warisan Siam”, amboi panjang bebenor namanya. Tergeliat tau lidah aok nak menyebutnya. Hehehehe.. Sebenarnya, kalau kome nak tau, minyak ni nama asalnya Minyak Dagu je, paling-paling pun orang panggil Minyak Dagu Siam pasal ia datang lepada negara gajah putih sana tu.

Tapi kan, bila dah ramai yang guna minyak ni, alih-alih deme tukor pulok namanya. Ate nak nampak glemer gituuu. Itu baru pasal nama, tak kabor lagi berkenaan fungsi dan manfaatnya. Kalau mengkome semua nak tau, bolehlah baca artikel aok kat bawah ni ye. Info sahih ni!!  

 

Memiliki Minyak Mayat Warisan Siam

Sape je tak nak Minyak Mayat Warisan Siam ni.. Maklum la bab hati dan perasaan ni memang tak boleh nak kompromi. Kalau dah sayang tu ishh orang kata lautan api pun sanggup ku redahi.. Acewah.. kome kalau bab bab cinta ni intan permata, batu delima semua terkeluar ye. Tapi tu la, kadang cinta tu tak semestinya indah belaka.

Ada yang sanggup sehidup semati dengan kita, tapi bila separuh jalan tetiba berubah hati. Katanya, dah jumpa cinta sejati. Habis aok ni apa, tunggul kayu ke? Ishh panas hati kita melihatnya, bila dya tayang buah hati baru tu kat ig tu, rasa cam nak baling bom periuk api je!! Tapi tulah realitinya.

Takkan kome nak biar je, nak tengok, nak nampak cam orang bodoh? Dya gembira, kome menderita. Ini tidak adil!! Patutnya kome semat dalam hati, “kalau aok tak dapat kome, orang lain pun tak boleh dapat”. Biar putih tulang, jangan putih mata, ye dok?

Persolannya sekarang camana kome nak dapatkan dya balik. Dya tengah angau separuh mati dengan budak sengal tu!! Haaa… di sinilah munculnya Minyak Mayat Warisan Siam untuk membantu kome mencapai matlamat dan cita-cita. Tapi kena betul tekad la. Jangan kome hati 50/50 pulak.

Sekejap dah sedia, sekejap takut pulak. Kita ni manusia, kena ada prinsip. Kalau matlamat kita A, maka progress kita juga mestilah tujuannya nak dapatkan A. Jangan pernah mengalah, susah camana pun mesti ada jalannya. Pepatah melayu mengatakan “nak seribu daya, tak hendak seribu dalih” tau..  

 

Kesan Minyak Mayat Warisan Siam

Minyak Mayat Warisan Siam kalau kome nak tau, siapa yg terkena memang takde ubatnya. Sekali kena, jawapannya merana la sampai ke bila-bila. Boleh dikatakan, deme ni jadi cam mayat hidup. Macam zombie agaknya. Tapi kan, bila hati dah sayang, buruk camana pun kita telankan kan..kan..

Itulah sebenarnya erti percintaan, sanggup berkorban dan menerima kelemahan masing-masing. Barulah hubungan tu dirasakan bermakna dan sukar untuk dilepaskan. Ye dok??  

 

Nak Dapatkan Minyak Mayat Warisan Siam?

Minyak Mayat Warisan Siam ni hanya ada di tangan pewarisnya saja. Diorang ni digelar pewaris minyak dagu dan boleh dikatan kuantiti mereka amatlah sedikit serta semakin berkurangan. Buat kome yang betul berhajat nak dapatkan minyak dagu ni, memang kena datang berhadapan dengan si pewarisnya.

Minyak ni benda yang hidup. Ada khadam yang terkandung di dalamnya. Maka perlu ada akad sebelum diserahkan kepada tuannya yang baru. Walau macam mana pun, minyak ni tak boleh diposkan ke kome. Kome sendiri kena datang jumpa face to face dengan pewaris yang aok sebut tadi.

Ate kome paham ke tu?? Kalau tak paham meh aok bagi terus nombor pewaris minyak dagu tu ke kome. Haaa… senyum lebar kome ehhh.. Suka le teuww..

 

 

    minyak mayat warisan siam

 

Siapa Saya?

Saya adalah pewaris sebenar Minyak Dagu Asli Thailand. Minyak ini adalah milik asal moyang saya yang merupakan Sami Besar Di Patthalung, Thailand. Kemudian diserahkan kepada datuk saya, dan kini Minyak Dagu ini ada dalam jagaan saya.

Minyak Dagu ini terbuka hanya untuk mereka yang berminat. Hanya mereka yang sanggup saja mampu mendapatkan Minyak Dagu ini. Jika anda takut, dan hati 50/50. Saya cadangkan TAK PERLU ambil! Takut Minyak Dagu ini memakan diri anda jika anda tak boleh menjaganya.

Minyak Dagu perlukan akur janji. Barulah ianya boleh diserahkan kepada tuan yang baru. Pada anda yang betul tekad nak dapatkan Minyak Dagu Asli, anda perlu datang berjumpa saya di pusat rawatan saya sendiri.

Minyak Dagu ini tak boleh dipos-poskan. Ini Minyak Dagu bukan Minyak Urut yang boleh diposkan. Fikir semasak-masaknya. Kalau takut, jangan cuba-cuba. Hanya mereka yang betul-betul tekad nak capai matlamat saja yang sanggup menjaga Minyak Dagu ini!

Masih berminat? Pada yang betul-betul hajat nak dapatkan Minyak Dagu ini, sila call saya di talian tertera di bawah ini:  

 

010-664 4441

010-664 4441

010-664 4441  

 

Sekian entri saya berkenaan Minyak Mayat Warisan Siam, teruskan bersama update terkini saya di laman sesawang =====> Minyakdagu.com .

 

 

Lihat Pos Lain Di Sini

Comments are closed.

Buy now